Υπηρεσίες1

Παρεχόμενες υπηρεσίες

  • Εμπορία παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Η ΠΑΝΣΥΦΑ μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών της προσφέρει στους πελάτες της, οικονομίες κλίμακας σε όλο το δίκτυο εμπορίας-αποθήκευσης και διακίνησης προϊόντων, διασφαλίζοντας την ποιότητα και το τελικό κόστος των προϊόντων τα οποία έχουν σαν τελικό αποδέκτη τον φαρμακοποιό.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλές εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στον χώρο των φαρμακευτικών αλλά και των παραφαρμακευτικών προϊόντων. Μπορείτε να δείτε όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες και να επισκεφθείτε τα site τους στη σελίδα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ.

Μάθετε περισσότερα

  • Sales & Promotion Services (υπηρεσίες προώθησης προϊόντων)

Μια νέα υπηρεσία η οποία προσφέρει στις συνεργαζόμενες εταιρείες την άμεση ενημέρωση της αγοράς με νέα προϊόντα-προσφορές αλλά και την προώθηση των προϊόντων τους στα φαρμακεία.

Το αναπτυσσόμενο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας, σε συνεργασία με τα τμήματα πωλήσεων των κατά τόπους συνεταιρισμών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας.

Μάθετε περισσότερα

  • 3PL (Logistics) αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Μια επίσης νέα υπηρεσία η οποία παρέχει στις συνεργαζόμενες εταιρείες αποθήκευση και διανομή των προϊόντων τους. Μέσω των 43 συνεταιρισμών φαρμακαποθηκών και των θυγατρικών τους απευθύνεται άμεσα σε περισσότερα από 5000 φαρμακεία αντιπροσωπεύοντας περίπου το 50% της ελληνικής αγοράς και κατέχοντας μοναδική θέση όσον αφορά την διασπορά των σημείων, εμπορίας-αποθήκευσης και διανομής φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται και αποστέλλει καθημερινά προϊόντα στην πλειονότητα των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών και φαρμακευτικών συνεταιρισμών πανελληνίως. Η διανομή των προϊόντων γίνεται με συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής με πολυετή εμπειρία. Καθημερινά εκτελείται το 95% των ληφθέντων παραγγελιών και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 24 έως 48 ώρες αναλόγως τον προορισμό.

  • E-Commerce Ηλεκτρονικό εμπόριο

Ακολουθώντας τις εξελίξεις και τη σύγχρονη τεχνολογία, η ΠΑΝΣΥΦΑ προσφέρει πλέον και 2 νέες υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου.

B2B (Business-to-Business)

Η υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα στα συνεργαζόμενα φαρμακεία να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις τρέχουσες προσφορές και να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τις παραγγελίες τους. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής του χονδρέμπορου, από τον οποίο θα αποσταλεί η παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα

B2C (Business-to-Customer)

Η ΠΑΝΣΥΦΑ με τη νέα υπηρεσία προσφέρει στο φαρμακοποιό τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα e-shop προς τον καταναλωτή για όλα τα φαρμακεία.

Μάθετε περισσότερα