Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Διαβήτη (14/11), την Τετάρτη 12 Νοέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”, στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε Εκδήλωση Ενημέρωσης, Πρόληψης και Ευαισθητοποίησης για τον Σ.Δ.

Η μεγάλη προσέλευση των δημοτών της περιοχής Αγίου Δημητρίου, κατέδειξε το έκδηλο ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με το Σακχαρώδη Διαβήτη. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εκπαιδευτικές ομιλίες του κ. Κουτσοβασίλη Αναστάσιου, Παθολόγος-Επιμελητής Παθολογικού του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, του κ. Βλάχου Διονυσίου, Γενικός Ιατρός-Επιστημονικός Διευθυντής της Eurodiet Med, και της κας Βλαχοπούλου Χριστίνας, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από 100 άτομα προσήλθαν επίσης στο διαμορφωμένο χώρο για να πραγματοποιήσουν μέτρηση σακχάρου από το εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ψαρρέα Μαρία, που μας παρείχε το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και για τη γενικότερη συνεργασία μας για την παροχή υπηρεσιών νοσηλείας κατ’οίκον στο Δίκτυο Φαρμακείων Green Pharmacy, (δείτε περισσότερα εδώ)

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κα Καφούση Αναστασία και τους συνεργάτες της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης  “Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη”  για την άψογη συνεργασία και το έργο τους, όπως επίσης και τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου κα Ανδρούτσου Μαρία, την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας κα Καντζέλη Ελένη για τη φιλοξενία και την κα Ρενάτα Κωνσταντίνου και τους μουσικούς της, για το ευχάριστο μουσικό κλείσιμο της βραδιάς!

Δείτε το βίντεο της εκδήλωσης