Please wait. Loading...
 

ΨΕΙΡΕΣ ΤΕΛΟΣ.... ΕΥΚΟΛΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ, ΧΑΛΑΡΑ....

 

Γνωρίστε τα νέα προϊόντα της σειράς Real Care for kids για την πρόληψη και θεραπεία κατά των ψειρών.

 

Οι ψείρες της κεφαλής συνήθως αντιμετωπίζονται με χρήση προϊόντων που περιέχουν τοξικά και χημικά εντομοκτόνα, συχνά επικίνδυνα για τους ανθρώπους. Επιπλέον, αυτός ο τύπος προϊόντων συνήθως επιδεινώνει την κατάσταση ενισχύοντας την αντίσταση που αποκτούν οι ψείρες στην θεραπεία.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ EASYLICE:

 • Χάρη στον φυσικό μηχανισμό δράσης τους, φιλικό προς το τριχωτό της κεφαλής των παιδιών, δεν επιτρέπει στις ψείρες να αναπτύξουν αντίσταση.
 • Βασίζονται σε ένα μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων, τα οποία όχι μόνο ασκούν αποτελεσματικά την αντιφθειρική δράση τους, αλλά επίσης περιποιούνται το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά των παιδιών.
 • Ανταποκρίνονται στην ανάγκη για πρόληψη, ειδικά κατά τις περιόδους που ο κίνδυνος της προσβολής είναι υψηλότερος, με ένα καινοτόμο gel φορμαρίσματος και προληπτικό spray, τα οποία βασίζονται σε ένα μείγμα φυσικών αιθέριων ελαίων , επιστημονικά τεκμηριωμένων ως απωθητικά των ψειρών.

 

Τα προϊόντα EASYLICE της σειράς REALCARE for KIDS, διαφέρουν:

 • Δεν περιέχουν τοξικά εντομοκτόνα
 • Με φυσικά αιθέρια έλαια
 • 360° προϊόντα (πρόληψη και ολοκληρωμένη αγωγή κατά των ψειρών, κατά των κόνιδων, κατά του κνησμού και περιποίηση των μαλλιών)
 • Δεν περιέχουν SLES/SLS
 • Με ευχάριστο διακριτικό άρωμα
 • Δεν περιέχουν Paraben και Thiazolinone
 • Με μελέτες ασφαλείς in vitro
 • Με μηχανισμό δράσης στον οποίο οι ψείρες δεν μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση

 

Easylice - Σύστημα αντιφθειρικής θεραπείας 

Εντοπισμός & Απομάκρυνση

Λοσιόν 125ml ℮ + Σαμπουάν 125ml ℮ + Χτένι

Το Easylice είναι μία ολοκληρωμένη αντιφθειρική θεραπεία για την κεφαλή. Αποτελείται από μία λοσιόν, ένα σαμπουάν και ένα χτένι για τις κόνιδες. Για να επιτύχετε αποτελεσματική εξόντωση των ψειρών και των κονίδων της κεφαλής, συνιστούμε θερμά να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, τηρώντας το χρόνο που χρειάζεται για την εφαρμογή καθενός από τα προϊόντα.

Η λοσιόν Easylice και το σαμπουάν Easylice δεν περιέχουν τοξικά εντομοκτόνα, και είναι εμπλουτισμένα με φυσικά αιθέρια έλαια.

Το σετ περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 

 

Σαμπουάν 125ml

Το σαμπουάν Easylice είναι μία φόρμουλα που βασίζεται σε ήπιους δραστικούς επιφανειακούς παράγοντες, η οποία περιέχει τερπινεόλη (από έλαιο τεϊόδεντρου), έλαιο neem και αιθέρια έλαια λευκού θυμαριού και ευκαλύπτου. Η μηχανική του δράση κατά των ψειρών διασφαλίζει ότι δεν μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση στη θεραπεία. Η καθαριστική και ενυδατική του δράση αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Δεν περιέχει εντομοκτόνα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία.

Χωρίς parabens και Sodium Laureth Sulfate.

 

 

 

Λοσιόν 125ml

Η λοσιόν Easylice είναι ένα μίγμα Isopropyl miristate και Cyclomethicone, εμπλουτισμένο με έλαιο τεϊόδεντρου, έλαιο neem, και αιθέρια έλαια λευκού θυμαριού, ylang ylang, και ευκαλύπτου, το οποίο δρα αποτελεσματικά κατά των ψειρών και των κονίδων της κεφαλής, προκαλώντας τους αφυδάτωση και ασφυξία. Ταυτόχρονα ασκεί καταπραϋντική δράση στο τριχωτό της κεφαλής.

Δεν περιέχει εντομοκτόνα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία. Δεν περιέχει συντηρητικά.  

 

 

 

Το χτένι Easylice επιτρέπει την απομάκρυνση των νεκρών ψειρών και κονίδων, χάρη στη διπλή σειρά δοντιών του (τα δόντια στη μία σειρά έχουν πιο κοντινές αποστάσεις από ότι στην άλλη).  Καθαρίστε το χτένι Easylice κάθε φορά που το περνάτε από μία τούφα μαλλιών. 

 

 

 

Οδηγίες χρήσης:


 1. Ελέγχετε τα στεγνά μαλλιά του παιδιού σας , περνώντας προσεκτικά το χτένι μέσα τους. Κατά προτίμηση, χωρίστε τα μαλλιά σε τέσσερα τμήματα  και ξεμπλέξτε τυχόν μπλεγμένες τούφες.  
 2. Εφαρμόστε τη λοσιόν Easylice σε ποσότητα που να επαρκεί για να καλύψει όλο το τριχωτό της κεφαλής και όλο το μήκος των μαλλιών. Εφαρμόστε το προϊόν πρώτα στο τριχωτό της κεφαλής , μετά κάντε προσεκτικά μασάζ από τις ρίζες προς τις άκρες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον αυχένα και την περιοχή πίσω από τα αυτιά. Αφήστε το για 20 λεπτά. Εάν υπάρχει άτομο στην οικογένεια με ψείρες, συνιστάται να ελέγξετε κάθε μέλος της οικογένειας και, εάν είναι απαραίτητο, να εφαρμόσετε τη θεραπεία σε όλα τα προσβεβλημένα άτομα μέσα στην ίδια ημέρα.
 3. Μετά από 20 λεπτά, περάστε το χτένι Easylice μέσα από τα μαλλιά, για να αφαιρέσετε τις νεκρές ψείρες και τα αυγά των ψειρών που πιθανώς υπάρχουν, χωρίζοντας τα μαλλιά σε 4 τμήματα.
 4. Λούστε τα μαλλιά με το σαμπουάν Easylice και αφήστε το προϊόν να μείνει στα μαλλιά για 5 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.
 5. Ολοκληρώστε τη θεραπεία, χτενίζοντας τα νωπά μαλλιά ξανά με το χτένι Easylice. Στη συνέχεια στεγνώστε κανονικά τα μαλλιά.

Η θεραπεία πρέπει να επαναληφθεί μετά από 7 ημέρες. Εάν δεν επαναληφθεί η θεραπεία μπορεί να υπάρξει νέα προσβολή από ψείρες.

 

 

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και ένα ημερολόγιο ώστε να κρατήσετε σημειώσεις για να ακολουθήσετε σωστά και αποτελεσματικά τη θεραπεία.

 

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ 

 

Easylice  Αντιφθειρικό spray 100ml ℮

Το Easylice είναι ένα προληπτικό spray, εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια Neem, Τερπινεόλης, Ευκαλύπτου, και Λευκού Θυμαριού, και με προστατευτικούς και καλυπτικούς παράγοντες όπως η πανθενόλη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στα μαλλιά (μέθοδος φραγμού), αποτρέποντας έτσι τις κόνιδες από το να αγκιστρωθούν στα μαλλιά, και αποφεύγοντας την προσβολή της κεφαλής από τις ψείρες. Περιέχει Bisabolol, έναν φυσικό καταπραϋντικό παράγοντα για το τριχωτό της κεφαλής.

 

Το spray Easylice συνιστάται για όλες εκείνες τις περιόδους που ο κίνδυνος της προσβολής είναι υψηλότερος, ως προληπτικό μέτρο για όλη την οικογένεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά.

Δεν περιέχει τοξικά εντομοκτόνα.

 


Στη συσκευασία θα βρείτε ένα δωράκι για τους μικρούς μας φίλους !!!

Χάρακας για τη νέα σχολική χρονιά.

 

 

Easylice – Αντιφθειρικό gel φορμαρίσματος μαλλιών 75ml 

Το Easylice είναι ένα πρωτοποριακό gel, εμπλουτισμένο με φυσικά αιθέρια έλαια Neem, Τερπινεόλης, Ευκαλύπτου, και Λευκού Θυμαριού,

και με προστατευτικούς και καλυπτικούς παράγοντες όπως η πανθενόλη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ στα μαλλιά (μέθοδος φραγμού), αποτρέποντας έτσι τις κόνιδες από το να αγκιστρωθούν στα μαλλιά, και αποφεύγοντας την προσβολή της κεφαλής από τις ψείρες. Η σύνθεσή του επιτρέπει το φορμάρισμα των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει.

 

Το gel Easylice συνιστάται για όλες εκείνες τις περιόδους που ο κίνδυνος της προσβολής είναι υψηλότερος, ως προληπτικό μέτρο για  όλη την οικογένεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά.

Δεν περιέχει τοξικά εντομοκτόνα.

 

© 2013 PANSYFA, All rights reserved.